اشتراک‌گذاری:

بدون دیدگاه
202 بازدید
  1. خانه
  2. وبلاگ
  3. بهترین برند واکسن کرونا برای تزریق کدام مورد است؟

بهترین برند واکسن کرونا برای تزریق کدام مورد است؟

دسته‌بندی: وبلاگ

بهترین واکسن کرونا در دسترس‌ترین واکسن است. آیا حاضر هستید نوبت خود را به تأخیر بیندازید تا واکسن کرونا مورد نظرتان را تزریق کنید؟ برای واکسیناسیون چه معیارهای دارید؟ خارجی و ایرانی بودن واکسن چقدر مهم است؟ واکسیناسیون در علم پزشکی امری طبیعی در مبحث پیشگیری محسوب می‌شود. مردم اگر می‌خواهند در قطع زنجیره ابتلا و مرگ و میر کمکی باشند باید به وظایف اینچنینی خود در قبال دیگران عمل کنند و پیرو قانون باشند.

با توجه به این که همچنان روند تزریق واکسن کرونا با سرعت و شتاب بیشتری صورت می‌گیرد اما شاهد هستیم که برخی از افراد به دلایل مختلف بر اثر تبلیغات منفی هنوز در تزریق واکسن دچار شک و تردید هستند و همچنان برخی به‌ دنبال تفاوت‌های بین واکسن‌ها می‌گردند اما کارشناسان و متخصصان حوزه بهداشت معتقدند با توجه به اشکال متعدد کرونا، احتمال ابتلای افرادی که واکسن نزده‌اند به این بیماری خطرناک بالاست.

تزریق واکسن کرونا

متخصصان بهداشت و درمان معتقدند مردم باید در اولین فرصت و بر اساس برنامه‌ریزی وزارت بهداشت برای گروه‌های هدف اقدام به تزریق واکسن کرونا کنند. آنها بر این باورند که در صورت عدم تزریق واکسن زنجیره انتقال کرونا قطع نخواهد شد بلکه آمار مبتلایان افزایش خواهد یافت و منحنی صعودی فوتی‌ها سیر نزولی پیدا نمی‌کند.

برخی از افراد جامعه معتقدند امتناع از تزریق واکسن موجب تضییع حق دیگران می‌شود و روند ابتلا را فزونی می‌دهد. برخی هم بر خلاف تصور و شایعات در شبکه‌های اجتماعی اطمینان بیشتری به واکسن‌های داخلی دارند تا واکسن‌های وارداتی! برخی هم در دسترس‌ بودن واکسن را فارغ از این که در کجا تهیه شده‌اند از ضروریات می‌دانند. با طرح پرسش‌هایی نظیر آیا حاضر هستید نوبت خود را به تأخیر بیندازید تا واکسن مورد نظرتان را تزریق کنید؟ برای واکسیناسیون چه معیارهای دارید؟ خارجی و ایرانی آن چقدر مهم است؟

بهترین برند واکسن کرونا برای تزریق کدام مورد است؟

در شرایط بحرانی که در آن قرار داریم بهترین واکسن کرونا در دسترس‌ترین واکسن است که تأییدیه بهداشت جهانی را داشته باشد. واکسن‌های داخلی چون تأییدیه بهداشت جهانی را ندارند، مقداری اطمینان‌کردن به آنها سخت است. به عقیده برخی افراد واکسنی که طول پیشگیری‌اش یک‌ساله است توجیه منطقی برای تزریق ندارد. شاید بتوان از منظر شخصیتی و رفتاری افرادی را که از تزریق واکسن کرونا امتناع می‌کنند در گروه‌های مختلف دسته‌بندی کرد.

او در خصوص دسته‌بندی گروه‌های مختلف از افرادی که به سراغ واکسن نمی‌روند، می‌افزاید:

اولین گروه

اولین گروه از این افراد ممکن است کمال‌گرایان باشند؛ افرادی که همچنان منتظر می‌مانند تا واکسنی به بازار آید که تأثیر صد درصدی بر پیشگیری از این بیماری داشته باشند.

اولین گروه

دومین گروه سالمندانی هستند که کسی را ندارند تا آنها را برای تزریق همراهی کند.

اولین گروه

سومین گروه شاید افرادی که دارای اختلالات مرزی هستند را شامل شود. این افراد عاشق شکستن مرزها هستند در بین این افراد مصرف بیش از حد مخدرها رایج است.

این افراد معتقدند افراد خاصی هستند و بیماری به سراغ آنها نمی‌آید. وسواسی‌ها هم می‌توانند جزو افرادی باشند که از تزریق واکسن امتناع کنند. وسواسی‌ها از آنجا که ترس از این دارند که بیمار شوند و صف‌های واکسیناسیون نیز شلوغ است، جرأت این را پیدا نخواهند کرد در صف‌های واکسیناسیون پا بگذارند.

دسته بعدی

دسته بعدی افرادی هستند که خودبیمارانگاری دارند. این افراد حتی با تزریق واکسن هم دچار استرس می‌شوند؛ چرا که می‌ترسند علائم بیماری در آنها ظهور کند و بیماری آنها را از پای درآورد. این افراد می‌ترسند نیاز به بیمارستان پیدا کنند و در حال حاضر هیچ بیمارستانی برای خدمت‌دهی به آنها جا ندارد و دیگر مسائل.

دسته آخر

دسته آخر هم افرادی هستند که بی‌اطلاعند. این مورد شاید در شهرهای بزرگ کمتر و در شهرهای کوچک بی‌شمارند. در این دسته افراد بی‌سواد نیز گنجانده می‌شوند؛ افرادی که واقعا از تکنولوژی یا نحوه ثبت‌ نام بی‌اطلاع هستند.

وقتی امکان سراسری واکسیناسیون فراهم شده افراد نباید ذره‌ای شک در دل راه دهند و در زمان نوبت خود باید مراجعه کنند؛ چرا که این یک مسئولیت شهروندی در مقابل دیگر افراد به شمار می‌آید.

اجتناب ۳۰ درصد جوامع از تزریق واکسن کرونا

در دنیا تقریباً ۳۰ درصد جوامع تمایلی به تزریق واکسن کرونا ندارند. این عدم تمایل دولت‌ها را مجبور به وضع قوانین سخت گیرانه تر می‌کند؛ قوانینی مثل اجباری‌شدن واکسیناسیون. برای مثال در فرانسه علیه اجباری‌شدن واکسن تظاهراتی انجام شد. همه جوامع چنین مشکلاتی را دارند و امری طبیعی است که در کشورهای مختلف مردمی باشند که تمایلی به واکسن نداشته باشند. ما خبرهای جعلی در مورد واکسن زیاد داریم. جایی خواندم که یک میلیون خبر فیک در مورد واکسن در یوتیوب منتشر شده است.

این اخبار موجب شک و تردید در افراد می‌شود. جامعه ما هم همچون جوامع دیگر تحت تأثیر اخبار دروغین در دنیا قرار می‌گیرد. از آنجا که ما اولین کشور خاورمیانه بودیم که به این ویروس مبتلا شد حرف و حدیث‌های بسیاری از ابتدا تاکنون در کشور ما شکل گرفت. به همین دلیل مردم با آشفتگی ذهنی در حال مواجهه با این پدیده هستند که این آشفتگی منجر به شک و تردید در مردم شده است. واکسیناسیون در علم پزشکی امری طبیعی در مبحث پیشگیری محسوب می‌شود. مردم اگر می‌خواهند در قطع زنجیره ابتلا و مرگ و میر کمکی باشند باید به وظایف اینچنینی خود در قبال دیگران عمل کنند و پیرو قانون باشند.

بهترین کار شرایط وخیم کنونی

در شرایط وخیم کنونی بهترین کار این باشد که در صورت مشاهده علائم بیماری، به‌جای مراجعه به مراکز درمانی و آزمایشگاهی، تست کرونا در منزل را انجام دهید. به این صورت هم سلامت خود و عزیزانتان را به خطر نخواهید انداخت و هم آنکه با خودداری از حضور در مکان‌های شلوغ و پرتردد، احتمال شیوع بیشتر ویروس و بیماری را کمتر خواهید کرد. انجام تست آنتی بادی و انواع آنتی بادی واکسن کرونا در آنی آزما این امکان را به شما می دهد بدون آن که مجبور به خروج از قرنطینه باشید نمونه گیری در منزل یا محل کار خود انجام دهید.

در این روش دیگر نیاز به انتظار در صف های طولانی نمونه گیری، پذیرش و جوابدهی نمی باشد. به این صورت که برای انجام آزمایش کرونا در منزل تنها کافی است وارد صفحه اصلی آنی آزما شوید و پذیرش خود را به صورت آنلاین ثبت کنید. نمونه گیری در منزل خود را انتخاب و حتی آزمایشگاهی که می تواهید نمونه شما آزمایش شود را خودتان می توانید انتخاب کنید. همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال با همکاران ما می توانید در تماس باشید. پس از انجام پذیرش،

همکاران ما با شما جهت آزمایش در منزل تماس خواهند گرفت. سپس نمونه گیری در منزل توسط کادر مجرب و آموزش دیده انجام می شود و نمونه سریعا به آزمایشگاه مد نظر شما برای انجام آزمایش انتقال داده می شود و در نهایت جوابدهی تست شما به صورت آنلاین در سریع ترین زمان ممکن صورت می گیرد.

بهترین واکسن کرونا در دوران بارداری

تزریق واکسن کرونا به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیری از ابتلا به کووید برای مادر باردار از اعضای خانواده الزامی است. در بین انواع واکسن کرونا، واکسن سینوفارم دارای ویروس غیر فعال است و بنا به توصیه سازمان جهانی بهداشت (با توجه به خطرات تهدید کننده سلامت مادر در صد ابتلا به کووید_ ۱۹) به مادران باردار قابل توصیه است. وقتی واکسن کرونا برای مادران باردار قابل استفاده باشد، طبیعتا برای مادران شیرده نیز قابل تزریق است و مادران باردار در خطر بالاتر از ابتلا به بیماری نیستند، اما در صورت ابتلا اشکال شدیدتر بیماری در مادران باردار نسبت به زنان غیر باردار در سن مشاور بیشتر خواهد بود

. واکسن سینوفارم فاقد ویروس غیر فعال است و بنا به توصیه سازمان جهانی بهداشت (با توجه به خطرات تهدید کننده سلامت مادر در صد ابتلا به کووید_ ۱۹) به مادران باردار قابل توصیه است. به دلیل حفظ ایمنی بیشتر تا حصول نتایج و مستندات کافی، ترجیحا واکسیناسیون بعد از هفته ۱۲ بارداری صورت پذیرد. واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیری از ابتلا به کووید برای مادر باردار از اعضای خانواده الزامی است.

بروز علائم احتمال ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در مادران باردار

مادران باردار پس از تزریق واکسن کرونا در صورت بروز علائم احتمال ابتلا به بیماری کووید ۱۹، باید با اطلاع رسانی به مراکز بهداشتی و درمانی یا کد ۴ سامانه ۴۰۳۰ (مادران باردار) در راستای اخذ راهنمایی‌های لازم را حت تعیین محل مراجعه بررسی وضعیت، اقدام کنند. توصیه می‌شود واکسن کرونا بعد از هفته ۱۲ بارداری انجام شود، تصریح کرد: گروه سنی مادران باردار واجد شرایط واکسیناسیون شامل؛ همه مادران باردار با سن ۳۵ سال و بالاتر، مادران در همه گروه‌های سنی شاغل در بهداشت و درمان، همه مادران باردار در شرایطی که همسرشان در بخش کرونا یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا شاغل هستند و مادران در همه گروه‌های سنی شاغل در گروه‌های شغلی اولویت دریافت و مطابق دستورالعمل های واکسیناسیون کشوری هستند.

همچنین همه مادران باردار با نمایه توده بدنی ۳۵ و بالاتر، همه مادران با بارداری‌های دوقلوی و چند قلویی، بارداری با IVF و همه مادران باردار با بیماری زمینه‌ای شامل دیابت، قلبی، فشارخون بالا، مصرف داروهای ایمونوساپرسیو، بیماری مزمن کلیوی، سیکل سل، پیوند اعضا، سیروز کبدی و آسم نیز شامل گروه واجد شرایط می‌شوند. به علت خطرات ابتلا به کووید 19 در سه ماه سوم بارداری ضمن تاکید بر شناسایی مادران باردار واجد شرایط، واکسیناسیون مادران واجد شرایط با سن بارداری ۲۸ هفته و بیشتر در اولویت خواهد بود.

تزریق یک دوز واکسن کرونا قبل از بارداری یا عدم اطلاع از بارداری

در صورت تزریق یک دوز واکسن کرونا قبل از بارداری یا عدم اطلاع از بارداری در زمان واکسیناسیون، توصیه می‌شود پس از مشاور با مادر بر اساس ترجیح وی( در زمان در رابطه با زمان واکسیناسیون) تزریقات دوم با واکسن سینوفارم به فاصله ۲۸ روز از تزریق قبلی یا بعد از هفته ۱۲ بارداری صورت پذیرد. فاصله بین تزریق واکسن کرونا با واکسن آنفلوانزا یا توام در بارداری حتی الامکان ۱۴ روز باشد. تزریق ایمونوگلوبینD تداخلی با واکسن ویروس کرونا ندارد و همانند دستورالعمل‌های ابلاغی سلامت مادران انجام شود.

برای همه مادران باردار شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی رعایت ضوابط حفظ امنیت شغلی مادران باردار بعد از واکسیناسیون هم الزامی است و در صورت لزوم فعالیت آنان توجه به نکاتی لازم است. در سن بارداری بعد از ۲۸ هفته، اتخاذ تمهیداتی برای دورکاری آنان لازم است. زمان واکسیناسیون در موارد ابتلا به بیماری کویت در مادر باردار تابع دستورالعمل‌های کشوری واکسیناسیون خواهد بود و تاکید و آموزش‌های لازم در مورد تداوم رعایت پروتکل‌های پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ به مادران باردار پس از واکسیناسیون الزامی است. در مادرانی که تحت درمان با داروهای ضد انعقادی هستند، تزریق واکسن کرونا باید به صورت عمیق در عضله دلتوئید انجام شود.

یک متخصص بیماری‌های عفونی در آمریکا: سویه وحشی کرونا در راه است

با افزایش انتشار کرونا در جامعه، ما به اندازه کافی جهش‌های جدیدی خواهیم داشت؛ به طوری که سویه‌ای جدید که کاملا با سویه‌هایی که اکنون شاهد آن هستیم، شکل خواهد گرفت. آنتونی فائوچی، کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا در خصوص بروز یک نوع جهش یافته خطرناک کرونا هشدار داد.

به گزارش اسکای نیوز، آنتونی فائوچی، کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا در سخنانی نسبت به ظهور یک سویه خطرناک و وحشی کرونا هشدار داد که ممکن است در آینده با سرعت وحشتناکی گسترش یابد. آنتونی فائوچی، رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی و کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی در این کشور گفت این گونه جدید ممکن است به قدری قوی باشد که سویه دلتا در برابر آن یک گونه ضعیف جلوه کند.

وی در ادامه افزود: با افزایش انتشار کرونا در جامعه، ما به اندازه کافی جهش‌های جدیدی خواهیم داشت؛ به طوری که سویه‌ای جدید که کاملا با سویه‌هایی که اکنون شاهد آن هستیم، شکل خواهد گرفت. او در ادامه گفت بر همین اساس مسأله واکسیناسیون امری مهم بوده و به توقف شیوع جهش جدید این ویروس کمک می‌کند.

پیش از این نیز دکتر فائوچی در سخنرانی بر لزوم تزریق دوز سوم کرونا تأکید کرده بود. او گفته بود: دوز تقویتی بخش مهمی از تلاش‌ها برای متوقف کردن شیوع کروناست؛ زیرا که ایمنی بدن افراد در تمامی گروه‌های سنی در حال پایین آمدن است. گفتنی است در ماه اوت، نشریه نیوزویک به نقل از تعدادی از دانشمندان اعلام کرده بود یک «جهش جهنمی» کرونا وجود دارد که ممکن است بدتر از سویه دلتایی باشد که هم اکنون به دلیل سرعت گسترشش، خطرناک‌ترین در جهان به حساب می‌آید.

برچسب ها:

بیشتر بخوانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست